РОБОЧА НАРАДА: ДТЕК Одеські електромережі – канали взаємодії із клієнтами

За ініціативи голови Одеської районної державної адміністрації Юрія Крука на території Таїровської територіальної громади відбулась робоча нарада представників ОдРДА, АТ «ДТЕК Одеські електромережі» та териториальних громад Одеського району.

Керівниця департаменту з обслуговування клієнтів ДТЕК Одеські електромережі Анастасія Наугольнікова доповіла про канали взаємодії із клієнтами енергопостачальної компанії ДТЕК та презентувала Інструкції швидкого дозвону до Колл-центру компанії і інші проекти з поліпшення якості клієнтського сервісу.

В подальшому це надасть можливість оперативного отримання інформації про відключення або аварійні ситуації на лініях електропередач. В рамках зустрічі також були обговорені проблемні питання житлово-комунального господарства і інфраструктури громад та кроки для подальшої ефективної комунікації між ОдРДА, територіальними громадами та оператором системи розподілу.

В робочій нараді були представлені: Чорноморська міська, Вигодянська сільська, Визирська сільська, Дачненська сільська, Доброславська селищна, Красносільська сільська, Овідіопольська селищна, Таіровська селищна, Усатівська сільська, Чорноморська селищна, Ясківська сільська територіальні громади.Авангардівська селищна та Біляівська міська громади вже провели подібні зустрічі. Ще вісім громад мають провести відповідну роботу найближчим часом.

Перейти до вмісту