РОБОЧА ЗУСТРІЧ ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ ЮРІЯ КРУКА З КЕРІВНИКОМ МОРСЬКОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

Голова Одеської РДА Юрій Крук провів зустріч з Головою Державної служби морського та річкового транспорту України Віталієм Кіндратівим. який перебуває з робочим візитом в Одеському регіоні.

Юрій Крук та Віталій Кіндратів відвідали Національний університет “Одеська морська академія”, де провели зустріч з з першим проректором НУ “ОМА” Шемякіним О.М. та директорами навчально-наукових інститутів.

Голова Морскої адміністрації ознайомився з  університетом, його історією, матеріально-технічною базою, новітніми морськими тренажерами та методичним забеспеченням. В ході зустрічі були обговорені актуальні питання, що стосуються морської освіти та підготовки майбутніх моряків, а також перспективи подальшого співробітництва.

Віталій Кіндратів запевнив в своїй всебічній підтримці ініціатив щодо врегулювання проблем, з якими стикається університет.

Також  голова Морської адміністрації  провів нараду,  на якій спільно з головою Одеської райдержадміністрації, заступником голови облдержадміністрації Олегом Муратовим, керівниками профільних державних підприємств, які знаходяться в сфері управління Морської адміністрації, президентом Асоціації портів України обговорили проблеми галузі та можливі шляхи їх вирішення.

Перейти до вмісту