ЮРІЙ КРУК: ПОЧЕСНЕ ЗВАННЯ «МАТІР-ГЕРОЇНЯ» – ДЕРЖАВНЕ ВИЗНАННЯ МАТЕРИНСЬКОЇ САМОВІДДАНОСТІ.

Голова Одеської районної державної адміністрації Одеської області Юрій Крук вручив Почесні відзнаки «Мати-героїня» дев’яти жінкам Одеського району.

Згідно  указу  Президента України Про присвоєння почесного звання “Мати-героїня”  від  07.05.2021  № 188/2021  за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку почесне звання присвоєне:

ІЩЕНКО Любові Вячеславівні – матері сімох дітей, с. Троїцьке Одеського району

Любов Вячеславівна займається вирощуванням та реалізацією сільгосппродукції, якою так славиться на одеських ринках село Троїцьке!

Вона відмінна мати: народила та виховала 7 дітей (5 доньок і 2 сини). Старшій доньці 22 роки, молодшому синочку – 4.

КАМАК Олесі Павлівні- матері шести дітей, с. Надлиманське Одеського району

Олеся Павлівна 8 років працює в Надлиманській школі секретарем-друкаркою. Разом із своїми дітьми бере активну участь у шкільному житті.

КРАВЧУК Тетяні Вікторівні – матері шести дітей, м. Біляївка, Одеського району

Тетяна Вікторівна 28 років пропрацювала у Біляївській центральній районній лікарні на посаді медичного реєстратора. Має п’ятьох доньок та одного сина. Старшій дитині – у цьому році виповнюється 22, молодшій – 11 років.

КРОХІНОВІЙ Олесі  Володимирівні – матері одинадцяти дітей, с. Крижанівка Одеського району

З 2006 року по теперішній час Олеся Володимирівна працює керуючою справами християнської місії «Благодать» при Всеукраїнському союзі об’єднань євангельських християн-баптистів.

ЛАЩУК Ларисі Ярославівні- матері сімох дітей, смт. Доброслав Одеського району

Лариса Ярославівна за роки проживання в селищі Доброслав проявила себе виключно з позитивного боку. Займається вихованням своїх дітей, допомагає не тільки з у роками а й привчає дітей до відповідальності, прищеплює дітям гідні риси характеру, виховує в них чуйність, правильне відношення до старшого покоління.

МАРЧУК Наталі Петрівні – матері дев’яти дітей, смт. Доброслав Одеського району

У свої 38 років Наталя Петрівна – мама, яка все встигає! Піклуючись про здоров’я дітей, тримала підсобне господарство – щоб годувати їх найсвіжішими корисними продуктами. 

УДНИЦЬКІЙ Наталії Петрівні – матері, яка народила і виховала п’ятеро дітей (2 – померли), с. Маяки Одеського району

Наталія Петрівна 10 років працювала дояркою  в колгоспі «Комуніст» в с. Перга, Олевського району, Житомирської області. Заміжня, разом з чоловіком Миколою Петровичем присвятили своє життя вихованню дітей.

САХАТИР Світлані Анатоліївні – матері шести дітей, с. Роксолани Одеського району

У свої неповні 39 років Світлана Анатоліївна – справжній приклад відповідального ставлення до материнства і власного життя. Зараз рацює машиністом з прання та ремонту білизни Роксоланівського ясла-садочку «Вербичка». 

ТКАЧЕНКО Ользі Степанівні – матері п’яти дітей, с. Іванове Одеського району

(Інвалід 3 групи з дитинства)

Ольга Степанівна самотужки виростити 4 доньок і сина гідними людьми, якими можна пишатися! Доньки вже мають власні родини і беруть з мами приклад людяності й турботи, а поряд з мамою зараз мешкає син – надія і опора! Справжня героїня Одеського району!

Діти отримали в подарунок солодощі та квитки до Одеського біопарку.

Юрій Крук привітав жінок матерів-героїнь з визначною подією та запевнив, що місцева влада докладе зусиль, аби багатодітні сім’ї мали належні умови для гідного виховання дітей. Подякував родинам за збереження сімейних цінностей, бо саме міцна, духовно багата родина є запорукою процвітання України.

Перейти до вмісту