ДОБРОСЛАВУ – 219!

Доброслав, що є адміністративним центром Доброславської територіальної громади, відзначило 219 річницю з дня створення. В урочистостях з нагоди свята взяв участь голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук.

«За доволі короткий проміжок часу селище Доброслав набуло свого неповторного вигляду завдяки творчому, талановитому та небайдужому відношенню його мешканців і невтомної енергії голови громади Людмили Прокопечко. Охайні вулиці, креативно оформлені зони відпочинку, сквери та тематичні парки стали справжньою візитівкою Доброслава. Добра і Слави, благополуччя і добробуту, здійснення найсміливіших задумів!», – побажав голова Одеської РДА Юрій Крук.

Цього дня у селищі панувала атмосфера гостинності, дружності та дійсно народного свята. Всі бажаючі мали змогу ознайомитись з місцевістю, ставши учасниками екскурсії «Доброслав гостинний». В ході урочистої частини святкової програми привітали почесних гостей та нагородили представників Доброславської громади. Святковий концерт, цікаво облаштовані зони для відпочинку, фотозони, розваги для дітей та яскравий феєрверк – таким запам’ятається день Доброслава місцевим жителям та гостям.

Перейти до вмісту