ВИЗИРСЬКА ГРОМАДА ВІДЗНАЧИЛА ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

Визирська територіальна громада, що входить до складу Одеського району, відзначила другу річницю від дня створення. Урочистості пройшли у суботу, 3 липня, на центральній площі Визирки. З нагоди свята громаду відвідала перший заступник голови Одеської районної державної адміністрації Євгенія Абрамова.
«Ви сучасна та європейська територіальна громада, що спільними зусиллями керівництва та жителів йде впевненими кроками до успіху. Добробуту та процвітання, нехай втілюються плани та задуми, а у громаді панує єдність, довіра і злагода!», – побажала перший заступник голови Одеської РДА Євгенія Абрамова.
Для жителів громади та гостей свята була підготована яскрава святкова програма «Турне до Європи». Увазі присутніх пропонувались виступи самодіяльних колективів Визирської громади, святкова лотерея, розваги для дітей, фотозони тощо.
Додамо, що Визирська територіальна громада була створена у червні 2019 року шляхом добровільного об’єднання територіальних громад сіл трьох сільських рад: Визирської, Першотравневої та Любопільської. А у листопаді 2020 року до складу громади приєдналися Дмитрівська, Кордонська та Калинівська територіальні громади.

Перейти до вмісту