Голова Одеської РДА Юрій Крук взяв участь в зустрічі з колишнім конгресменом США

Голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук на запрошення депутатської групи Одеської обласної ради «За духовність, моральність та здоров’я Одещини» долучився до зустрічі, яку було присвячено україно-американському партнерству в Одеському регіоні.
Разом з колишнім конгресменом США Джимом Слеттері, головою Одеської обласної ради Григорієм Діденком, представниками бізнесу, місцевої влади та депутатами обговорили варіанти налагодження економічних зв’язків на рівні регіонів.
Реформа децентралізації надала місцевим громадам повноваження для безпосереднього та самостійного залучення інвестицій в регіональні проекти.
Тож співробітництво між регіонами України та США має розвиватись за моделлю: область чи район – штат, українське місто – місто США. Що відкриває гарні перспективи залучення інвестицій в реальні проекти за умов активних та злагоджених дій бізнесу та влади.
Молитовний сніданок, який був проведений в рамках візиту до України американських колег, – традиційний захід для неформального спілкування, яке підкріплено духовною та ціннісною єдністю.

Перейти до вмісту