Голова Одеської районної державної адміністрації Юрій Крук взяв участь у щотижневій апаратній нараді

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький провів чергову щотижневу апаратну нараду.

Відповідно до порядку денного наради спершу обговорили підсумки проходження опалювального сезону 2020 – 2021 років у населених пунктах Одеської області. З даного питання доповів директор Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Антон Шалигайло, який зосередив увагу на актуальному проблемному питанні щодо заборгованості за спожиті комунальні послуги.

Про хід підготовки до відзначення в Одеській області 25-ї річниці Конституції України з зазначенням переліку запланованих урочистих заходів доповіла директор Департаменту культури, національностей, релігії та охорони об’єктів культурної спадщини ОДА Олена Олійник.

Про залучення цільових коштів для соціально-економічного розвитку Одеської області (субвенцій та державних програм) поінформувала директор Департаменту фінансів ОДА Марина Зінченко, зазначивши, що на даний час діють 65 державних бюджетних програм, переважно соціально-економічної та культурної спрямованості, які мають бути реалізовані в Одеській області.

Про заходи з підвищення рівня цифрових навичок та цифрової грамотності державних службовців доповіла заступник голови ОДА з питань цифрового розвитку Анастасія Бондар, зазначивши, що цей процес (з залученням платформи «Дія. Цифрова освіта»») є складовою загальної системи навчання, функціонування якої регламентовано «Положенням про систему професійного навчання державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування та депутатів місцевих рад».

В ході наради Сергій Гриневецький, наголосив на необхідності активізації зусиль за такими напрямками як впровадження енергоефективних та енергозберігаючих технологій; тісний та сталий зв’язок керівників структурних підрозділів ОДА з профільними міністерствами у реалізації державних бюджетних програм та забезпечення ефективного надходження коштів до обласного бюджету.

Перейти до вмісту